Word een brievenbaas© – Schrijf een ijzersterke sollicitatiebrief

Word een brievenbaas© – Schrijf een ijzersterke sollicitatiebrief

Lukt het niet om een goede sollicitatiebrief te schrijven? Ben je bijna of net afgestudeerd en een starter op de arbeidsmarkt? Of ambieer je een carrièreswitch of nieuwe baan? Tijd om een Brievenbaas© te worden.

Tijdens de workshop (her)schrijven we samen jouw sollicitatiebrief, geef ik tips en leg ik uit wat je wel en vooral wat je beter niet over jezelf vertelt. Ook let ik op logische verhaalopbouw en indeling en check ik de sollicitatiebrief op spelling, grammatica en zinsbouw. Het eindresultaat is een ijzersterke sollicitatiebrief waarmee je in een mum van tijd die droombaan te pakken hebt.

Meer informatie of direct aanmelden? Stuur een e-mail naar info@irenecampfens.nl. Ik vertel je graag waar en wanneer de workshop plaatsvindt, wat je mee moet nemen, wat je thuis mag laten en hoe je een definitieve plek bemachtigt.