Winkel

Ja hoor, ik doe aan ‘uurtje-factuurtje’. Ook interim- en projectprijzen voor langlopende opdrachten zijn mogelijk. Zelfs van interessante ruilhandel ben ik niet vies. Mail wanneer je een goed voorstel hebt.

Het kan nóg gemakkelijker. Koop gewoon wat van mijn tijd. Fijn voor het uitbesteden van schrijf-, redactie- en communicatiewerk. Zo ben jij schrijfstress en inspiratiegebrek de baas. De schrijfuren zijn 6 maanden geldig vanaf de aanschafdatum. De prijzen zijn exclusief 21% btw, want ja: die ben ik verplicht te rekenen voor zakelijke teksten. Voor journalistieke activiteiten breng ik geen btw in rekening. Dat zijn redactionele bijdragen aan een dagblad, tijdschrift of journalistieke internetsite.

Natuurlijk koop je de boeken Gedialogeerd (2021) en Woensdag verhaspeldag (2020) in mijn winkel. Ik voorzie mijn boeken van een persoonlijke boodschap en maak ze als brievenbuspakket voor je in orde. Hierdoor kan het een paar dagen duren voordat je je boek binnen hebt. Wie Gedialogeerd in mijn winkel bestelt, krijgt korting op de online workshop Verhalen van de werkvloer en op de inspiratiesessie Gedialogeerd. Mail voor meer informatie.