Automute gaat over zelfbeschadiging en is bedoeld voor iedereen die hiermee zelf of in de directe omgeving te maken krijgt.  Dit boek helpt om open over zelfbeschadiging te praten en er milder naar te kijken. Op school, in de hulpverlening, in je relatie en het gezin, met collega’s, vrienden, kennissen en groepsgenoten. 

Vóór 7 september 2023 een exemplaar van Automute bestellen, betekent gegarandeerd een plek én een gesigneerd boek voor jou tijdens de feestelijke boekpresentatie op zaterdag 7 oktober 2023 van 13.30 tot 15.30 uur bij WesterVilla in Amsterdam. Na betaling zet ik je op de gastenlijst. 

Verhalenbaas©

Verhalen doen meer dan je denkt. Verhalen helpen de wereld en elkaar beter te begrijpen, ze creëren betrokkenheid en bewustwording en stimuleren onze verbeeldingskracht – iets waar we allemaal over beschikken. Echt waar. En niet in de laatste plaats: verhalen verkopen.  

Wat ik doe

Ik maak overal een verhaal van. Van ingewikkeld proces en taaie leerstof tot persoonlijke ervaring en niet-alledaagse levensloop. Een heuse Verhalenbaas© dus. Dat doe ik onder de noemers: educatief auteur, non-fictie/journalistiek schrijver, kwalitatief/narratief onderzoeker en tekstschrijver. Nou ja, bekijk het zelf maar in mijn portfolio

En ook   

Met liefde deel ik mijn kennis en ervaring. Daarom kun je bij mij ook terecht voor een gastles, lezing of workshop. Ik doe dit zowel digitaal als op locatie, voor groot publiek en kleine groepen. Een schrijf-, les- of spreekopdracht? Leg mij in een mail jouw idee voor; ik laat je eerlijk weten of ik hierin iets voor je kan betekenen. Maar wees gewaarschuwd: ik maak écht overal een verhaal van.

 
 
——————————————-

Abonneer je op Verhalen uit de psychiatrie

Op het makersplatform Petje af deel ik Verhalen uit de psychiatrie. Vanaf  één euro per maand heb je al een lidmaatschap en lees je maandelijks mijn verhalen over (werken in) de ggz.