Wat anderen over mij zeggen

Irene schrijft uit het hart met een scherpe pennenstreek. Haar krachtige energie en onuitputtelijke nieuwsgierigheid worden in begrijpelijke taal neergezet. Ze heeft kennis van zaken met een heldere visie. Haar woorden geven stof tot denken. Zij is een geboren storyteller.
Monique
Ik heb Irene leren kennen als een enthousiaste, betrokken collega met veel kennis en ervaring binnen de GGZ. Zij heeft een heldere visie, overziet het geheel, werkt planmatig en houdt daarbij oog voor detail. Irene is een echte kwartiermaker en gedegen gesprekspartner en adviseur als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Bovendien is Irene een eerlijke, toegankelijke en fijne collega.
Nynke
Irene is een slimme, intelligente en rake schrijver. Een opvallende persoonlijkheid die je met haar charme en aandacht meteen voor zich weet te winnen. Ze beschikt over een scherpe geest en een groot analytisch vermogen. En wat zo knap is, is dat ze inhoud en boodschap altijd weet te vertalen naar een stuk tekst dat naar meer smaakt. Irene zit vol initiatieven en ideeën en weet ze ook handen en voeten te geven. Ik ken haar nu 1,5 jaar omdat we samenwerken binnen het onderwijsontwikkelteam van het gezondheidszorgcollege ROC MN. Ik ben onder de indruk geraakt van haar kennis en gevoel voor de zorg en hoe ze daarmee onze verhalen naar level 2.0 weet te tillen. Daarom is het ook zo fijn om met haar te werken. Ik hoop dat nog vaak te doen en kan haar alleen maar van harte aanbevelen als samenwerkingspartner.
San
Irene schreef voor Zuster-055 diverse blogs. Iedere maand verscheen er weer een prachtige blog gericht op de zorg. Haar gedrevenheid en passie voor haar werk maakt dat de blogs extra leuk zijn om te lezen. Irene speelt in op de hedendaagse en actuele zorgontwikkelingen. De volgers van Zuster-055 lezen altijd met veel plezier de blogs en kijken iedere maand weer uit naar de volgende! Irene is een fijne collega om mee samen te werken. Duidelijke communicatie en komt altijd haar afspraken na. Irene weet wat ze wil en gaat hier helemaal voor! Irene, het is prettig om met jou samen te werken.
Daphne
Irene is eerlijk, enthousiast en daadkrachtig. Ze heeft hart voor de zaak, is bevlogen en creatief. Dat alles met een goede dosis humor en relativeringsvermogen. Irene is een echte aanjager, netwerken zit in haar bloed. Vol passie neemt ze je mee in haar verhaal en vraag je je af waarom je haar niet eerder ontmoet hebt!
Maud
Deze week heb ik een privé-training LinkedIn bij Irene gevolgd. Het lukte Irene om me enthousiasmeren voor dit medium en dat wil heel veel zeggen! Irenes openheid en oprechtheid stimuleren mij om de stoute schoenen aan te trekken. Bij koudwatervrees om jezelf publiekelijk echt te laten zien, schroom niet om Irene in te schakelen mee te kijken.
Jeannette
Irene heeft met kennis van zaken én een enorme dosis ervaring voor het ROC casuïstiek ontwikkeld voor nieuw, modulair zorgonderwijs. Haar intrinsieke drive en doorzettingsvermogen zet ze daarbij gericht in en vindt zo moeiteloos haar weg binnen ROC en praktijkinstelling. Constructief werkt ze samen met eenieder: docent, verpleegkundige, praktijkopleider of cliënt. Daarbij heeft ze het eindproduct helder in haar vizier: een juweel van een tekst die ‘voelbaar’ is en aanzet tot (re)actie.
Inger
Samenwerken met Irene is keer op keer fijn! Ze is vlot van begrip, betrouwbaar, kundig en creatief. We hebben inmiddels meerdere projecten gedaan, waaronder het boek over de methodiek van Thuisbegeleiding. Haar vlotte schrijfstijl en goede inlevingsvermogen geeft steeds mooie resultaten waar ik erg tevreden over ben!
Ilse
Samen met Irene heb ik een paar uur besteed aan LinkedIn. Hoewel Irene zich niet afficheert als LinkedIn-deskundige, geeft ze helder en to-the-point advies over de inrichting van je profiel. Verschillende zaken zijn me nu pas (!) duidelijk geworden, waardoor ik het gevoel heb dat ik LinkedIn nu echt kan gaan inzetten voor mijn werkzaamheden als fotograaf. Irene is een mooi mens. Ik beveel haar van harte aan.
René
Irene gaf op onze studiedag de online workshop ‘Zo schrijf je een goed verhaal’. Deelnemers vonden de workshop zeer inspirerend, bleven dankzij Irene haar tips dichtbij zichzelf, hetgeen resulteerde in prachtige verhalen. Men vond haar ook een heel fijn persoon, die voor iedereen een mooi woord had. We zullen Irene zeker vaker gaan uitnodigen, want dit past uitstekend bij onze innovatieve dagbesteding.
Ineke
Irene en ik hebben sinds 2019 in meerdere verbanden nauw samengewerkt (en doen dat nog steeds). Allereerst als Herinneringsspecialist binnen de branchevereniging voor Herinneringsspecialisten die ik heb opgericht. Maar ook binnen het eenzaamheidsplatform BRAVICO dat Irene heeft opgericht. Irene is een prachtmens. Een van de meest productieve en integere schrijvers die ik ken. Ze tovert met woorden en weet je altijd weer te raken. Als ik mijn levensverhaal door iemand anders zou laten optekenen – en wie weet doe ik dat ooit nog eens – dan zou Irene de aangewezen schrijver zijn aan wie ik dat toevertrouw. Dat zegt genoeg, lijkt me.
Wendy Maria
Irene heeft ons geholpen met het schrijven van aanbestedingsdocumenten voor mortuarium- en uitvaartzorg in het ziekenhuis. Ik heb Irene ervaren als een bevlogen, betrokken, attente en professionele ‘collega’. Aanstekelijk enthousiasme; gaaf om dat te ervaren! Keep up the good work
Pieter
In augustus 2020 ontmoetten Irene en ik elkaar via gezamenlijke vrienden. Ik zocht een schrijver voor een boek over netwerken, verbindingen, ondernemen en mijn leven. De uitdaging was dat het binnen een jaar af moest zijn. Irene kreg het voor elkaar. In juni 2021 was het boek Verbinden doe je zo! af. We presenteerden het samen in Den Haag, tijdens de bekende Vrijheidblijheidborrel. Een jaar later hebben we een hele mooie donatie kunnen doen aan het Daniel den Hoed Fonds. Nu zijn wij druk bezig met de nieuwe, dubbeldikke editie van het boek. Dat gaat iets heel moois worden. Irene, blijf wie je bent! Je bent puur, eerlijk, ontzettend gezellig en een expert in de taal. Samen hoop ik nog heel veel te gaan beleven en mooie herinneringen te maken.
Harrie
Irene is een mooi mens. Zij heeft bij mijn oude werkgever DOCK een prachtig boekje gemaakt over de medewerkers én de inwoners die betrokken zijn bij Welzijn op Recept. En ze kan ook heel mooi fotograferen.
Ingrid
Irene was als auteur betrokken bij het project Opdrachtgestuurd Onderwijs voor MBO Retail, en ik mocht als projectcoördinator met haar samenwerken. Die samenwerking heb ik als heel prettig ervaren. Irene werkt constructief, heeft heldere ideeën en deelt die ook actief. Ze gaat actief in gesprek over wat ze vindt en waarom ze iets vindt, en dat zag je onder meer terug in de samenstelling van de opdrachten die ze schreef. Uitdagend en afwisselend, en zeker niet saai! Ze sluiten perfect aan op de doelgroep. Irene communiceert open en werkt planmatig. Dat is heel fijn! Wat mij betreft is een samenwerking zeker voor herhaling vatbaar.
Manon
Irene is zeer nauwkeurig, scherpzinnig en betrouwbaar. Je kunt op haar rekenen. Met humor, doorzettingsvermogen en enthousiasme gaat ze met projecten en opdrachten aan de slag die ze gauw eigen maakt. Haar collega’s kunnen op haar rekenen. Ze stimuleert anderen om het beste uit zichzelf te halen. Irene is communicatief sterk en weet haar omgeving te inspireren. Irene is eerlijk en trouw. Ze staat op voor de minderheid of zij die het nodig hebben. Irene is iemand waarop je kunt rekenen. Door haar bedachtzaamheid, pro actieve en kritische houding is zij in staat om goede adviezen te geven en mee te denken.
Bregje
Met Irene heb ik gewerkt in het bemoeizorgteam. Daar heb ik haar leren kennen als iemand met zeer veel kennis van zaken, inzet en ervaring. Ze is daarnaast betrokken en stelt de juiste kritische, inhoudelijke en procesmatige vragen. Irene is iemand die goed netwerkt en graag haar kennis deelt. Met een dosis aan professionaliteit was er ook ruimte voor humor en dat bracht mij om goed te relativeren in lastige situaties. Na al die jaren hebben wij nog contact. Zo heb ik haar gevraagd om een tekst te schrijven en zij mij om een workshop weerbaarheid te organiseren voor mantelzorgers. Wat bij ons na jaren blijven hangen is, betrouwbaarheid, goede expertise.
Onna